رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردکان از برگزاری مانور لحظه صفر در این شهرستان خبر داد.

یزدفردا- به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد / جواد کمال آبادی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردکان اظهار داشت : مانور لحظه صفر به منظور تمرین آموخته ها و آمادگی و افزایش توان عملیاتی نیروهای امدادی هلال احمر اردکان ، با یک سناریوی از پیش طراحی شده و بدون اطلاع قبلی از مکان و زمان عملیات، برگزار شد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردکان گفت در پی اعلام تلفنی مرکز EOC استان (در ساعت 16:30) مبنی بر وقوع زلزله 5.5 ریشتری در مختصات جغرافیایی مشخص; بلافاصله فراخوان نجاتگران برای حضور در جمعیت هلال احمر اردکان انجام شد.

وی بیان کرد: نیروهای امدادی با حضور بموقع در سایت جمعیت با تعویض لباس و تجهیز خود به لوازم امدادی, آماده اعزام به محل وقوع حادثه شدند.

کمال آبادی افزود : ابتدا تیم پیشرو با حضور در صحنه حادثه; ارزیابی از منطقه را به انجام رسانید و با برقراری ارتباط رادیویی, تیم های نجات در آوار و پیش بیمارستانی را برای حضور در منطقه فراخواند. اعضای تیم های فراخوان شده با یک دستگاه آمبولانس, یک دستگاه خودروی پیکاپ و تجهیزات نجات در آوار عازم محل شدند. در ادامه; اعضای تیم ذخیره نیز برای پوشش حادثه به منطقه اعزام گشتند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد : در پایان این مانور که بدونِ آگاهی و اطلاع قبلی انجام شد عملکرد هلال احمر اردکان در فراخوان نیروها, بازه زمانی آمادگی و حضور, پوشش امدادی, امکانات خودرویی و تجهیزات نجات; مثبت و عالی ارزیابی شد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا